va logo

 

particulier sprinter vrachtwagen


       

Verzekeren

Het is vanzelfspreken dat wij voorzichtig met uw spullen omgaan echter ook bij ons kan het ongeluk in een klein hoekje zitten. In dat geval is het goed te weten dat u tijdens uw verhuizing bent verzekerd tegen schade die door onze medewerkers wordt veroorzaakt. Dit geldt niet enkel voor de huisraad of kantoormeubelen maar tevens voor schade veroorzaakt aan het pand of interieur. Voor de exacte details kunt u gerust de algemene voorwaarden bij ons kantoor opvragen.

Voor kostbare apparatuur, antiek of verzamelingen is het altijd mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten. Dit geldt tevens voor verhuizingen naar het buitenland waar andere voorwaarden voor gelden. Onze adviseur legt u dit graag uit.

Voor het opslaan van goederen in onze beveiligde opslagloodsen geldt uw standaard inboedel-verzekering u dient uw verzekeringsmaatschappij echter wel op de hoogte te brengen dat de goederen bij ons opgeslagen liggen.

Kantoormeubilair nodig
Kwaliteits kantoormeubilair
ruim voorradig voor verhuur
of koop.
Lees verder .....

Buitenlandse vestiging
Wij zijn zeer ervaren in het verhuizen naar en vanuit het buitenland.
Lees verder .....

Tijdelijke opslag
Staan bij u de kantoor-meubels in de weg maar heeft u ze in de toekomst waarschijnlijk wederom nodig dan is tijdelijke opslag wellicht een optie.
Lees verder ...