van alphen verhuizingen

 

particulieren verhuizing bedrijfs verhuizing opslag verhuizing


       

Buitenland verhuizing

Voor het verhuizen naar het buitenland bent u bij Van Alphen Verhuizingen aan het goede adres. Bij het verhuizen naar het buitenland komt er voor u persoonlijk veel op u af om te organisere.
Het is dan een gerusstelling dat u voor het verhuizen van uw huisraad op een betrouwbare partij kunt rekenen. Wij verzorgen voor u het gehele traject van het inladen van de meubelen en inpakken van de dozen op uw vertrekadres tot en met het plaatsen van de goederen op uw adres in het buitenland.

Vooral bij een buitenland verhuizing is het belangrijk dat u een verhuizer inschakelt die precies weet aan welke douane-formaliteiten, verzekeringen en verpakkingen het transport moet voldoen. Zowel voor Europese transporten over de weg als overzeese transporten naar bijvoorbeeld Noord-Amerika en Australie kunt u op ons vertrouwen. Mocht u voor kortere periode naar het buitenland vertrekken is het opslaan van uw meubels in onze opslagloods en het verhuizen van een aantal kleinere meubels en dozen naar uw adres in het buitenland wellicht ook een goede oplossing. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op wij denken graag met u mee.

Tijdelijke opslag
Als uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is of u wilt nog gaan verbouwen dan kunt u uw inboedel opslaan in onze verwarmde en beveiligde loodsen voor een prijs die u zult meevallen.
Lees verder .....

Verzekeren
Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tegen schade voor exacte informatie over de verzekering.
Lees verder ....