va logo

 

particulier sprinter vrachtwagen

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde verhuizers ook zijn wij erkend leerbedrijf.
Lees verder....

       

Wat kost mijn verhuizing?

Als u precies wil weten wat uw verhuizing gaat kosten kunt u een afspraak maken met één van onze verhuisadviseurs. Hij zal u na een beoordeling van uw huis en inboedel direkt een prijs geven. U weet dus gelijk waar u aan toe bent. Natuurlijk hoeft u niet direkt te beslissen maar wacht u niet tot het laatste moment omdat het dan moeilijker is om de verhuizing in te plannen.

Iedere verhuizing is anders. Woont u in een flat met lift of in een huis met smalle trappen. Heeft u veel antiek of wellicht een piano. Al deze dingen zijn bepalend voor de prijs van een verhuizing want verhuizen blijft mensenwerk. We hebben door onze jarenlange ervaring veel kennis gekregen van een doorsnee inboedel. Hierbij geven wij u aantal kubieke meters (cbm) van een gemiddelde huishouding met de daarbijhorende prijs.

éénpersoons huishouden - 20 cbm =   € 600,-/€ 800,-

tweepersoons huishouden - 30 cbm = € 800,-/€ 950,-

Twee-persoonshuishouden - 40 cbm = € 1.100,-/€ 1.250,-
met jonge kinderen

Twee-persoonshuishouden - 50 cbm = € 1500,-/ € 1.800,-
met oudere kinderen

Deze prijzen gebaseerd op de verhuizingen binnen de regio Rotterdam, voor verhuizingen van of naar regio Rotterdam naar een andere plaats in Nederland kunt u rekenen met een km prijs van € 2,00 per kilometer. Voor prijzen voor verhuizingen waar zowel de laad- en losadres buiten de regio liggen kunt u beter contact met ons opnemen. Tevens is de prijs afhankelijk van bereikbaarheid van laad- en losadres. Voor het laden en lossen met een verhuislift gelden andere prijzen.

Voor iedere extra kubieke meter kunt u rekenen op een meerprijs van € 28,00. Veel kwetsbare meubels zoals schilderijen, antiek beïnvloeden de prijs.

Voor het inpakken van dozen hanteren wij een prijs van € 4,00 per doos. Voor het monteren en demonteren van meubilair rekenen wij een manuurprijs van € 34,50, onze ervaren mensen zijn hier in zeer bedreven en kundig.

Verhuistips
Inpakken is meer dan enkel
huisraad in dozen doen.
Doordacht inpakken bespaart
tijd en stress bij zoeken.

Lees verder .....

Tijdelijke opslag
Als uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is of u wilt nog gaan verbouwen dan
Lees verder .....

Verzekeren
Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tegen schade voor exacte informatie over de verzekering.
Lees verder ....