va logo

 

particulier sprinter vrachtwagen

Verzekeren
Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tegen schade.
Lees verder ....

       

Archiefopslag

De huur van uw dure kantoorruimte is eigenlijk niet bedoeld voor het archiveren van documenten die u weinig of niet zal hoeven raadplegen. Deze historische archieven houdt u vaak aan vanuit wettelijke bepalingen of om incidenteel te raadplegen. Van Alphen Verhuizingen heeft een archief beheer systeem ontwikkeld waarbij u bespaart op uw hoge vestigingslasten en toch altijd de beschikking heeft over uw dossiers.

Veiligheid
Naast dat uw documenten in onze geklimatiseerde en beveiligde loods beschermd zijn opgeslagen voor brand en diefstal ondervangt u ook fraude doordat uw gegevens enkel bereikbaar zijn voor bevoegde personen. Alle archieven staan anoniem bij ons opgeslagen met enkel een barcode als kenmerk. Alle transporten worden door Van Alphen Verhuizingen zelf uitgevoerd. De speciale archiefunits kunnen indien gewenst tevens worden verzegeld of worden uitgebreid met een slot waarvan enkel bij u de code bekend is. Uiteindelijk is het ook nog mogelijk gebruik te maken van een speciale unit die is uitgevoerd als kluis.

Beschikbaar
Het verhuizen en beheren van archieven, bibliotheken en/of magazijnen dient nauwkeurig te gebeuren, vandaar dat een duidelijke systematiek en goede codering van belang is. Als u er voor kiest om ons uw archief elektonisch te laten beheren zult ook u overtuigd raken van dit zeer effectieve en tijd-besparende systeem. Met één trefwoord zoekt een speciaal zoekprogramma het gevraagde document op. Als u voor 15.00 uur uw verzoek telefonisch indient kan Van Alphen Verhuizingen garanderen dat u de gevraagde documenten de volgende dag bij u bezorgd heeft.
Bij spoedgevallen is het zelfs mogelijk om binnen twee uur de documenten bij u op kantoor te ontvangen. Dankzij onze computergestuurde installaties kunnen wij zorgen voor de bovengenoemde efficiënte dossierverwerking.

Kantoormeubilair nodig
Kwaliteits kantoormeubilair
ruim voorradig voor verhuur
of koop.
Lees verder .....

Buitenlandse vestiging
Wij zijn zeer ervaren in het verhuizen naar en vanuit het buitenland. Ook voor uw expat en familie nemen wij voor u de zorg uit handen.
Lees verder .....

Tijdelijke opslag
Staan bij u de kantoor-meubels in de weg maar heeft u ze in de toekomst waarschijnlijk wederom nodig dan is tijdelijke opslag wellicht een optie. Wellicht goedkoper dan u denkt.
Lees verder ...