van alphen verhuizingen

 

particuliere verhuizing bedrijfs verhuizing opslag verhuizing

Archiefopslag
Dure oppervlakte in gebruik voor uw archief. Wij bieden ruimte in onze speciale archiefcontainers.
Lees verder....

       


Bedrijfsverhuizingen

Een projectverhuizing vereist een goede organisatie. Ongeacht of het nu om een winkel gaat of om een multinational, het is belangrijk dat de zaken door kunnen gaan. Al sinds het ontstaan van ons
bedrijf in 1907 specialiseren wij ons in het verhuizen van bedrijven en instellingen.
Door een uitgekiende planning, nauwe samenwerking met het management, unieke professionele verhuismethodes en gemotiveerde mensen zorgen wij ervoor dat ook uw bedrijfsactiviteiten op een vloeiende manier zullen overgaan van de oude naar de nieuwe locatie.

Voor de aanvang van de opdracht bezoekt Van Alphen Verhuizingen uw bedrijf op locatie.
Hierna doen wij offerte met een vaste prijs garantie. Na het verkrijgen van de opdracht starten
wij de organisatorische voorbereiding met het opstellen van een Van Alphen verhuisPlan (VAP).
Dit unieke VAP stemmen wij zorgvuldig af op de specifieke wensen van u en uw bedrijf.
In het VAP staan bijvoorbeeld indelingstekeningen van de locatie(s) en een stickerplan ter ondersteuning van uw verhuiscoördinator. Van Alphen Verhuizingen kan de coördinatie ook geheel zelf verzorgen. Desgewenst bevat het plan adviezen m.b.t. uw interne organisatie tijdens de verhuisperiode. Mede dankzij ons VAP kunnen wij garant staan voor een efficiënte en ordentelijke verhuizing.

Voor de feitelijke verhuizing aanvangt brengen wij beschermende materialen aan op uw oude en nieuwe locatie.  Zo bevestigen wij hardboard platen op natuurstenen vloeren en hoekstrips op deurposten. Ook laad- en losplateau's worden ruim voor aanvang van de verhuizing geplaatst. Dankzij de gegronde voorbereiding is de daadwerkelijke bedrijfsverhuizing een soepel een gestroomlijnd proces. Uw dozen, meubilair, Pc's en overige zaken worden volgens ons doordachte stickerplan direct naar de juiste plek op de nieuwe locatie gebracht. Vanzelfsprekend mag u erop vertrouwen dat onze gediplomeerde mensen met u meedenken, zich flexibel opstellen en met de grootste zorg met uw spullen omgaan. Daarbij mag u rekenen op een opgeruimde sfeer, want verhuizen is een vak dat wij met plezier uitoefenen.

Van Alphen Verhuizingen biedt ook na de verhuizing de juiste zorg om het werkproces weer zo spoedig mogelijk te laten starten. De eeste werkdag na de verhuizing helpen wij met de laatste verplaatsingen, stellen wij uw bureau's in op hoogte met speciale apparatuur en halen wij overbodig verpakkingsmateriaal op. Een week na uw verhuizing ontvangt u onze evaluatie, waarna we graag een afspraak maken voor een evaluatiegesprek.

Kantoormeubilair
Heeft u een project tijdelijk kantoormeubilair nodig dan hebben wij voor u ruime keus. Tevens is verkoop van gebruikt meubilair mogelijk
Lees verder .....

Tijdelijke opslag
Staan bij u de kantoor-meubels in de weg maar heeft u ze in de toekomst waarschijnlijk wederom nodig dan is tijdelijke opslag wellicht een optie. Wellicht goedkoper dan u denkt.
Lees verder .....

Buitenland verhuizingen
Voor het verhuizen van een medewerker van en naar het buitenland kunt u vanzelf-sprekend bij ons terecht maar ook voor het transporteren van bijvoorbeeld uw beursstand naar een buitenlandse beurs kunnen wij voor u verzorgen
Lees verder ....