van alphen verhuizingen

 

particulieren verhuizing bedrijfs verhuizing opslag verhuizing


       

Particuliere verhuizing

Verhuizen is heel persoonlijk. De een grijpt de verhuizing aan om eens flink op te ruimen en uit te zoeken wat weg mag en wat niet. De ander wil of kan niets zelf inpakken en wenst van het begin tot het eind verhuisd te worden. Van Alphen Verhuizingen heeft al een eeuw ervaring met hoe u wenst te verhuizen. Voor ons is er maar 1 manier: verhuizen zoals u het wenst. Natuurlijk kunt u aangeven welk deel van de verhuizing wij voor u mogen organiseren en wat u in eigen hand houdt.

Een verhuizing begint bij ons altijd met een vrijblijvend taxatiebezoek van uw verhuiswensen.
Onze verhuisadviseur brengt samen met u in kaart wat uw wensen en omstandigheden zijn.
Op basis hiervan ontvangt u onze offerte. De prijs komt tot stand op basis van de hoeveelheid goederen (het aantal m3), de afstand naar de nieuwe woning en de bereikbaarheid van de woningen. Tevens worden uw wensen op het gebied van onze aanvullende services zoals inpakken van de verhuisdozen en de- en montage van kasten en bedden hieraan toegevoegd.

Voor ons begint uw verhuizing al ruim voordat de verhuisauto daadwerkelijk voorrijdt. Zo ontangt u bij onze offerte allerlei handige verhuistips om uw verhuizing tot een succes te maken. Ook kunt u al ruimschoots voor uw verhuizing beschikken over onze verhuisdozen, pakpapier en andere verpakkingsmaterialen welke wij u met onze dozenservice aan huis bezorgen.
Van Alphen Verhuizingen is pas tevreden over een verhuizing als u dat bent. Na de verhuizing komen wij op het nieuwe adres de gebruikte verpakkingsmaterialen weer ophalen.

Verhuistips
Inpakken is meer dan enkel
huisraad in dozen doen.
Doordacht inpakken bespaart
tijd en stress bij zoeken.

Lees verder .....

Tijdelijke opslag
Als uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is of u wilt nog gaan verbouwen dan kunt u uw inboedel opslaan in onze verwarmde en beveiligde loodsen voor een prijs die u zult meevallen.
Lees verder .....

Verzekeren
Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tegen schade voor exacte informatie over de verzekering.
Lees verder ....