va logo

 

particulier sprinter vrachtwagen

Archiefopslag
Dure oppervlakte in gebruik voor uw archief. Wij bieden ruimte in onze speciale archiefcontainers.
Lees verder....

       

Renovatie projecten

Van Alphen Verhuizingen verzorgt al vele jaren renovatie projecten voor diverse woningcorporaties ,zorginstellingen en bedrijven in de regio Rotterdam. Deze projecten worden afhankelijk van de situatie uitgevoerd in combinatie van inboedelopslag op locatie in speciale verhuiscontainers of inboedelopslag in onze eigen beveiligde en verwarmde opslagloodsen. Ook het in- en uithuizen met gebruik van wisselwoningen wordt in de praktijk veel toegepast.

Tijdens een renovatie-project zetten wij altijd een vast team van medewerkers in omdat wij de ervaring hebben dat een bekend gezicht vertrouwen geeft in een onrustige periode als een renovatie-project dat voor veel bewoners en medewerkers vaak onrust geeft. Mocht u behoefte hebben aan advies bij het organiseren van de tijdelijke verhuizingingen dan delen wij graag onze jarenlange expertise met u. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Tijdelijke opslag
Als uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is of u wilt nog gaan verbouwen dan kunt u uw inboedel opslaan in onze verwarmde en beveiligde loodsen voor een prijs die u zult meevallen.
Lees verder .....

Verzekeren
Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tegen schade voor exacte informatie over de verzekering.
Lees verder ....